Jan Tore Stien – Mesteren bak dine kryssord

Er du en av dem som elsker å løse kryssord? Hender det at du setter deg ned med lørdagsutgaven av avisen og utfordrer hjernen din med de kryptiske ledetrådene? Da er det stor sannsynlighet for at det er Jan Tore Stien som har designet og utformet kryssordet ditt.

Jan Tore Stien er en av Norges fremste kryssordmakere, og hans kryssord er kjent for å være både utfordrende og underholdende. Med en karriere som strekker seg over flere tiår, har han skapt hundrevis av kryssord som har gledet og frustrert kryssordentusiaster over hele landet.

Det som skiller Stien fra andre kryssordmakere er hans evne til å skape ledetråder som virkelig får hjernen til å jobbe. Han er kjent for å bruke ordspill, doble betydninger og andre kreative teknikker for å utfordre løserne. Dette gjør at hans kryssord aldri blir kjedelige, og det er alltid en glede å løse dem.

Stien tar også hensyn til variasjon i vanskelighetsgrad når han lager kryssord. Han vet at ikke alle er like erfarne kryssordløsere, så han sørger for å tilby noe for enhver smak. Enten du er nybegynner eller en ekspert, vil du finne glede i å løse kryssordene til Jan Tore Stien.

Men hvordan blir man egentlig en mester i å lage kryssord? Stien begynte sin karriere som kryssordmaker ved å løse kryssord selv. Han studerte nøye de ulike teknikkene og stilene som eksisterte, og tok inspirasjon fra de beste. Etter hvert begynte han å eksperimentere med egne kryssord, og det tok ikke lang tid før han ble lagt merke til av forlagene.

I dag jobber Stien som frilans kryssordmaker, og han har laget kryssord for noen av de største avisene i landet. Han er også en ettertraktet foredragsholder og har holdt kurs og workshops for de som ønsker å lære mer om kunsten å lage kryssord.

Så neste gang du sitter med lørdagskryssordet i hendene, ta deg tid til å tenke på mannen bak det. Jan Tore Stien har dedikert sitt liv til å skape kryssord som underholder og utfordrer oss. Han er virkelig en mester i sitt fag, og vi er heldige som får nyte godt av hans talent.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *