Møt Jan Tore Stien – Mesteren bak dine favorittkryssord

Er du en fan av kryssord? Elsker du å løse dem i lørdagsutgaven av avisen? Da er det stor sannsynlighet for at du allerede er kjent med navnet Jan Tore Stien. Han er mannen som står bak designet og utformingen av kryssordene du elsker.

Jan Tore Stien er en av Norges mest anerkjente kryssordmakere, og han har dedikert store deler av sitt liv til å skape utfordrende og underholdende kryssord for leserne. Hans lidenskap for ord og hans evne til å skape intrikate kryssord har gjort ham til en ekspert på området.

Stien begynte sin karriere som kryssordmaker for over 20 år siden. Han ble raskt kjent for sin unike stil og kreative tilnærming til kryssorddesign. Han jobbet for flere kjente aviser og magasiner før han til slutt etablerte seg som en uavhengig kryssordmakere.

Det som skiller Stien fra andre kryssordmakere er hans evne til å skape kryssord som både er utfordrende og underholdende. Han liker å inkludere ordspill, doble betydninger og skjulte ledetråder i kryssordene sine. Dette gjør at løserne må tenke utenfor boksen og virkelig bruke hodet for å finne løsningene.

Stien tar også hensyn til lesernes preferanser og tilbakemeldinger når han designer kryssord. Han er alltid interessert i å vite hva leserne synes og tar gjerne imot forslag til nye temaer eller ord som kan inkluderes i kryssordene.

For Stien er kryssord mer enn bare en hobby eller en jobb. Det er en kunstform som han stadig utforsker og utvikler. Han er alltid på jakt etter nye måter å utfordre løserne på og å skape kryssord som er både morsomme og lærerike.

Så neste gang du løser et kryssord i lørdagsutgaven av avisen, ta en liten pause og tenk på mannen bak det hele – Jan Tore Stien. Han er den som gjør at du kan nyte en stund med hjernetrim og underholdning hver uke.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *