Møt Jan Tore Stien – Mesteren bak kryssordene i avisen

Er du en av de mange som elsker å løse kryssord? Da er sjansen stor for at du allerede har støtt på Jan Tore Stien – mannen bak de utfordrende og underholdende kryssordene du finner i lørdagsutgaven av avisen.

Jan Tore Stien er en av Norges mest anerkjente kryssordmakere, og hans kryssord er elsket av lesere over hele landet. Han har en unik evne til å skape kryssord som både er utfordrende og morsomme å løse.

Stien har jobbet som kryssordmaker i over 20 år, og har skapt tusenvis av kryssord i løpet av sin karriere. Han begynte som en hobby, men etter hvert som interessen for kryssord økte, bestemte han seg for å gjøre det til sitt levebrød.

Det som gjør Stiens kryssord så populære er at de er varierte og allsidige. Han bruker en blanding av vanlige ord og mer uvanlige ord, og han er kjent for å være kreativ med ledetrådene. Dette gjør at det alltid er spennende å løse et kryssord av Stien.

Stien tar også hensyn til lesernes interesser og kunnskapsnivå når han lager kryssord. Han sørger for at det er noe for enhver smak, enten du er nybegynner eller en erfaren kryssordløser. Han er også flink til å inkludere aktuelle temaer og hendelser i kryssordene sine, noe som gjør dem ekstra relevante og interessante.

Jan Tore Stien er ikke bare en dyktig kryssordmaker, han er også en lidenskapelig kryssordløser selv. Han løser daglig kryssord fra aviser over hele verden, og han bruker denne erfaringen til å forbedre og utvikle egne kryssord. Han er stadig på jakt etter nye måter å utfordre kryssordløsere på, og han elsker å overraske leserne med smarte og kreative ledetråder.

Så neste gang du setter deg ned med lørdagsutgaven av avisen og tar fatt på kryssordet, kan du tenke på Jan Tore Stien og den lidenskapen han legger i hvert eneste kryssord. Han er mannen som gjør lørdagskryssordet til en spennende og underholdende opplevelse for deg og tusenvis av andre lesere.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *